Jaunākās ziņas

Apple TV+ publisko aizraujošā piedzīvojumu seriāla “Ilgais augšupceļš” treileri

Apple Original jaunā seriāla “Ilgais augšupceļš” treileris ar zvaigznēm Jūenu Makgregoru un Čārliju Būrmenu šobrīd ir pieejams visiem interesentiem. Pirmās trīs sērijas savu vispasaules pirmizrādi piedzīvos Apple TV+ piektdien, 18. septembrī. Kopā seriālā būs 11 aizraujošas un bez scenārija filmētas epizodes, kuras skatītājiem kļūs pieejamas katru piektdienu.

Kad pagājuši vairāk nekā desmit gadu kopš viņu pēdējā moto ceļojuma apkārt pasaulei, “Ilgais augšupceļš” atkal apvieno Makgregoru un Būrmenu aizraujošam ceļojumam un patiesai draudzībai. Viņu līdz šim izaicinošākajā ekspedīcijā abi vairāk nekā 100 dienās mēro gandrīz 21 tūkstoti kilometru garu braucienu no Argentīnas pilsētas Ušvajas, kas atrodas Dienvidamerikas kontinenta pašā apakšā, līdz Losandželosai. Lai veicinātu planētas ilgtspēju, duets pārvietojas ar modificētiem Harley-Davidson LiveWire® elektromotocikliem.

Izmantojot vismodernākās tehnoloģijas, viņi kopā ar saviem ilggadējiem sadarbības partneriem, režisoriem Deividu Aleksanianu (David Alexanian) un Rasu Malkinu (Russ Malkin), kuri abiem motobraucējiem seko pirmajos jebkad izgatavotajos Rivian elektrpikapos, ceļo cauri 16 robežas šķērsošanas punktiem 13 valstīs.

Seriālu “Ilgais augšupceļš” veidoja un producēja Jūens Makgregors, Čārlijs Būrmens, Deivids Aleksanians un Rass Malkins.


Apple TV+ ir pieejams Apple TV lietotnē iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch, Mac ierīcēs, atsevišķiem Samsung un LG viedtelevizoriem, Amazon Fire TV un Roku ierīcēs, kā arī vietnē tv.apple.com par 4,99 eiro mēnesī ar septiņu dienu bezmaksas izmēģinājuma periodu. Vēlāk šogad Apple TV lietotne būs pieejama arī Sony un VIZIO viedtelevizoros. Klienti, kuri iegādājas jaunu iPhone, iPad, Apple TV, Mac vai iPod touch, var vienu gadu bez maksas izbaudīt Apple TV+. Šis īpašais piedāvājums ir spēkā trīs mēnešus pēc jaunās ierīces aktivizēšanas.